Miss Nice Banana Logo

Foodtruck

en/of catering op maat
Houten Huisje Op Wielen

Foodtruck

Miss Nice Banana is toe aan een uitbreiding. Vandaar dat wij naast Miss Nice Banana veganfoodbar aan de Zeugstraat in Gouda, nu ook zijn begonnen met onze eigen foodtruck. Namelijk onze ‘Isla Banana, het houtenhuisje op wielen. We willen onze gerechten en sapjes naar de mensen toebrengen. Met onze sfeervolle foodtruck, reizen we sinds 2020 stad en land af om leuke feesten en evenementen van goed plantaardig en glutenvrije eten te voorzien. Onze gerechten zijn vers, handgemaakt en een betere keus voor mens, dier en aarde. Hiermee willen wij een begin maken aan een duurzame toekomst.

Foodtruck huren voor een evenement?

Naast grote en kleine festivals en evenementen verzorgen wij graag de catering voor uw zakenborrel, bruiloft, feest of ander event. Organiseert u binnenkort een festival of evenement? Een verjaardag, bruiloft, feestje of een buurtfeest? Of Heeft u als bedrijf iets te vieren en wilt u onze foodtruck erbij hebben? Neem dan contact voor een vrijblijvende offerte.

Foodtruck Huren

Vegan en glutenvrije eten voor iedereen gemaakt met verse producten. 100% gezonde broodjes, snacks en lekkere hapjes. Alles smaakvol en direct uit onze Caribische foodtruck gemaakt.

Catering

Geen Foodtruck, maar wel alleen gebruik maken van onze Catering? Dat is mogelijk! Van een 3-gangen menu tot festival finger-foods of açaibowls. Alles is mogelijk. Vraag nu een offerte.

Make a Reservation

Making your special occasion more special.

Neem dan contact voor een vrijblijvende offerte.

U kunt ons inhuren voor
Privé feesten
Bedrijfs evenementen
Festivals
Bruiloft
en meer...
Ben je enthousiast geworden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.