miss nice banana

Miss Nice Banana streeft naar een samenleving waarin goed en gezond gegeten wordt met liefde voor mens dier en aarde. Miss Nice Banana is een seizoens-gevarieerde foodbar die geïnspireerd is door bananen. De focus ligt in de zomermaanden op ‘vegan ijs bowls’, en in de wintermaanden wordt er gefocust op de verkoop van plant-gebaseerde soepen en smoothies. Verse sapjes worden het gehele jaar met veel liefde bereid.

Gasten krijgen net even wat meer dan ze verwachten. Vooral omdat de service van Miss Nice Banana warm, gastvrij en persoonlijk is en je als gast zorgeloos kunt genieten van haar ‘guilt-free’ producten. Bovendien promoot Miss Nice Banana actief in een duurzame visie. Zo is al haar verpakking materiaal biologisch afbreekbaar en kan het in de GFT-bak gescheiden worden. Ook verkoopt ze glazen flesjes (zie ons menu) die 6,75 zijn incl. sapje. Dit glas kunt u vervolgens voor 15% korting komen bijvullen met de heerlijke verse sapjes. Zo voorkomen we samen een klein beetje minder afval. Dit compleet nieuwe To-Go concept voor Nederland is voortgekomen uit Miss Nice Banana’s gezonde levens stijl welke ze wilt overbrengen aan de Nederlandse maatschappij

Hesse-anne Rosalia

wie ben ik

Wie is dan het gezicht achter Miss Nice Banana? Mijn naam is Hesse-Anne (engelse uitspraak) Rosalia, een healthy food freak met een ambitieuze missie om de wereld wat bewuster en gezonder te maken. We kunnen de wereld niet in 1 keer verbeteren maar we kunnen het wel met baby-stapjes doen, door zelf een voorbeeld te zijn voor de mensen en bedrijven om je heen en ze te informeren hoe een groen bedrijf met plantaardige gerechten er uit kan zien

visie

Gasten kennis laten maken met plantgebaseerde/vegan alternatieven in zijn puurste vorm die behoren tot een gezonde levensstijl. Zo zorgen we gezamenlijk voor een betere aarde waar ieder mens en dier gerespecteerd word.
Miss Nice Banana Interior
Interior

missie

Miss Nice Banana streeft ernaar om de mens bewuster te maken van gezonde maar wel erg lekkere alternatieven. Omdat alles in z’n puurste vorm wordt klaargemaakt, zitten er geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, geur-kleur en smaakstoffen in de producten.

KVK HRoss Enterprises: 56889976

Openingstijden

Houd onze social media kanalen in de gaten voor eventuele aanpassingen aan onze openingstijden!